Augmented Reality Wearables of iPhone 8

3 maart 2017

Wordt Augmented Reality (AR) de volgende grote innovatie van Apple?

Volgens analist Steven Milunovich en zijn team bij UBS wel. Tim Cook, CEO van Apple zei vorig jaar ook al dat AR ‘extreem interessant’ is en dat er achter de schermen al aan gewerkt wordt. Volgens Tim Cook wordt Augmented Reality net zo belangrijk als de uitvinding van de smartphone adus een interview in Business insider vorige maand.

Augmented Reality Wearable van AppleApple: Augmented Reality Wearable of iPhone 8?

In een interview met The Independent vergeleek Tim Cook Augmented Reality met de iPhone, in dat het "voor iedereen is", "het wordt enorm belangrijk".

Waarom zou de iPhone 8 met AR worden uitgerust?

Apple heeft al meerdere overnames gedaan op het gebied van Augmented Reality:

  • PrimeSense (Een 3D sensing bedrijf uit Tel Aviv).
  • Metaio (zie hieronder).
  • RealFace (cyber-security en gezichts identificatie software).

Metaio, Apple en Augmented Reality

Enige jaren geleden (eind 2014) nam Apple het Duitse softwarebedrijf Metaio over. Metaio was leading als het ging om Augmented Reality. Ook had Metaio enkele patenten als het gaat om het kunnen interpreteren van de fysieke wereld en het inpassen van digitale 3D informatie.

Nu, we schrijven begin 2017, wordt volgens Tim Cook (de CEO van Apple) Augmented Reality net zo belangrijk als de uitvinding van de smartphone. What else is new denken we dan. Naast het kunnen interpreteren van de fysieke ruimte had Metaio echter nog 175 andere patenten op het gebied van Augmented Reality.

ODG Smart Glasses

Het is heel erg hip om nu te roepen dat de iPhone 8 wordt uitgerust met Augmented Reality. Ik betwijfel dat, Het is niet ondenkbaar dat Apple ons gaat verrassen met Augmented Reality functies in de iPhone 8, maar het kan net zo goed een Augmented Reality wearable worden zoals de Hololens of ODG.

building the next-generation technologies for its augmented reality wearables

Uw eigen Augmented Reality productie laten maken?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

AUGMENTED EN VIRTUAL REALITY

Neem contact met ons op als u meer over Augmented en Virtual Reality wilt weten.

Nieuws archief