Inspiratiesessie Augmented Reality WTC Businessclub Rotterdam

1 februari 2016

Graag nodigen wij u uit voor de inspiratiesessie emerging technologies op donderdag 18 februari 2016. Laat u verbazen tijdens deze presentatie door Artishock, met voorbeelden van innovatief denken en praktisch uitgevoerde cases.

Augmented RealityOok is er ruimte voor antwoorden op vragen over Virtual Reality en Augmented Reality. Ook worden vragen beantwoord over hoe deze zogenaamde “Emerging technologies" praktisch waarde kunnen toevoegen aan het bedrijfsleven.

SPREKERS

Cristian Vorstius Kruijff is een innovatief denker & ondernemer in nieuwe media ontwikkelingen, design, user experience (UX) en communicatie. Hij studeerde in 1993 af op Virtual Reality tijdens zijn studie Communicatie & Vormgeving te Rotterdam. Ontwierp zijn eerste website in 1994, introduceerde de QR code in Nederland en bouwde in 2008 de eerste mobiel geoptimaliseerde websites. Kortom: Cristian is niet weg te slaan bij alles dat gaat over vernieuwing in digitale media en communicatie. Cristian Vorstius Kruijff is initiator van Artishock.com. Tijdens de presentatie wordt Cristian vergezeld door Marcel Massing, een absolute specialist op het gebied van 3D.

Cristian Vorstius Kruijff & Marcel Massing

ARTISHOCK

Artishock is een full-service bureau in Nederland dat storytelling en merkervaring tot nieuwe hoogte tilt met behulp van -onder andere- Augmented Reality en Virtual Reality. Artishock is een creatief en technisch collectief van experts. Door de mix van kennis vertaalt ze concepten naar spannende en nieuwe vormen van beleving of praktische toepassingen.

PROGRAMMA

17.00 uur Inloop WTC Clublounge

17.30 uur Welkom door bestuur

17.35 uur Presentatie door Artishock

Aansluitend borrelen wij tot 19.00 uur.

LOCATIE

World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37 te Rotterdam. Ruimte: WTC Clublounge, 2e etage laagbouw.

AANMELDEN

Leden en belangstellenden kunnen zich aanmelden via deze link. Ook introducees zijn van harte welkom.

Aanmelden: klik hier
 

Uw eigen Augmented Reality productie laten maken?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

AUGMENTED EN VIRTUAL REALITY

Neem contact met ons op als u meer over Augmented en Virtual Reality wilt weten.

Nieuws archief