Primeur: De nieuwe selfie is in Augmented Reality en 3D print

4 december 2014

3D printing en Augmented RealityOp de Amsterdamse wallen staat een wereldprimeur: de allergaaftste kerstkaart ooit. In de Ton Ton speelhal verrijst de unieke en spectaculaire 3D-scanner van het bedrijf, waarmee bezoekers in een sciencefictionachtige lichtcapsule een full-body scan van zichzelf kunnen laten maken. En het leukste deel moet dan nog komen…

Wie plaatsneemt op de draaiende plaat ziet luttele minuten later een afbeelding van zichzelf, volledig in 3D. Door middel van ‘augmented reality’ is deze meteen ter plekke te bekijken via een gratis app op je smartphone met de bijgeleverde papieren kerstkaart. Een unieke Augmented Reality kerstwereld met jouw 3D selfie als stralend middelpunt. Geen standaard e-mailkaart dus, maar een echte Kerstkaart 2.0, helemaal 2014.

Natuurlijk kun je deze kaarten bijbestellen zodat je jezelf nu eens echt kunt delen tussen je vrienden en familie. En mocht je daarin nog een stap verder willen gaan, je kunt ook een levensecht wit standbeeldje van jezelf laten maken, op 1:16  formaat. Deze krijg je niet meteen mee maar wordt binnen 2 weken in een mooi doosje afgeleverd. Als je dus snel bent kun je jezelf nog onder de kerstboom zetten.

Launchparty

De kekste kerstkaart aller tijden wordt in 2014 gelanceerd door Minify Me en is een echte wereldprimeur op de Amsterdamse Wallen.

Locatie: Ton Ton club
Adres: Sint Annendwarsstraat 6, 1012 HC Amsterdam
Zondag 7 december vanaf 14.00 tot 18.00 uur

Bron: ground3d.nl

Uw eigen Augmented Reality productie laten maken?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

AUGMENTED EN VIRTUAL REALITY

Neem contact met ons op als u meer over Augmented en Virtual Reality wilt weten.

Nieuws archief