Augmented Reality hackathon "Hack the park" Chassé Park in Breda

17 mei 2014

Afgelopen jaren heeft het Huis voor Beeldcultuur op verschillende manieren hard gewerkt aan een zichtbare en sterke beeldcultuursector in Breda. Het Huis heeft diverse coproducties gerealiseerd, een internationale beeldcultuurconferentie georganiseerd, het heeft de fundering gelegd voor een kennisnetwerk en is aan de slag gegaan om de crosssectorale verbindingen tussen creatieve industrie en bedrijfsleven te stimuleren.

AR Hackathon Hack the Park

Nu gaat het Huis voor Beeld-cultuur van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 juni de Augmented Reality Hackathon ‘Hack the Park...!’ houden, een strijd van 72 uur tussen vijf internationale teams die worden uitgedaagd om een originele, creatieve en innovatieve ‘augmented reality’ omgeving te creëren in het Chassé Park in Breda.

Zij krijgen de volledige vrijheid: spectaculair, sprookjesachtig, met een game-element of interactief, en uiteindelijk is er één winnaar die naar huis gaat met 2.500 euro. De vijf ‘augmented reality’ omgevingen worden na afloop gepresenteerd in één app die voor iedereen gratis te downloaden is. Via de app is een route uitgestippeld in het Chassé Park, zodat bewoners en bezoekers in het zichtbare park een nieuwe wereld kunnen ontdekken.

Teams kunnen zich voor 20 mei opgeven via info@huis-voorbeeldcultuur.nl.

Uw eigen Augmented Reality productie laten maken?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

AUGMENTED EN VIRTUAL REALITY

Neem contact met ons op als u meer over Augmented en Virtual Reality wilt weten.

Nieuws archief