Smart-media mix

Shake it baby! Innovatieve cocktails met supergave nieuwe technologieën zoals Augmented Reality & Virtual Reality,

Ja ja, en we hebben ook heel veel sites ontworpen, en dat doen we nog steeds. We hebben ook de QR code in Nederland geintroduceert en bouwden de eerste mobiele websites voordat het woord responsive bestond.

Maar nu is het écht tijd voor een nieuwe frisse wind: Augmented Reality en Virtual Reality. Dat komt niet uit het niets, dan doen we namelijk al enkele jaren en we hebben een track record die dat bewijst, zie onze Augmented Reality Projecten. Zie verder hieronder de diensten die we voor je kunnen realiseren.

Augmented & Virtual Reality

Augmented & Virtual Reality

Informatie over Augmented Reality en Virtual Reality projecten. Augmented Reality (AR) betekend toegevoegde realiteit -in het Engels "Augmented Reality" (AR)- is een ontwikkeling die zich hoofdzakelijk bezighoudt met toevoegen van met de computer gemaakte beelden aan de werkelijke wereld.

Webdesign en ontwikkeling

Webdesign en ontwikkeling

MediaFusion ontwikkeld inspirerende, onderscheidende en effectieve websites. Webdesigns worden bij ons gerealiseerd door gediplomeerde professionals in vormgeving, communicatie, sociale media en gecertificeerde programmeurs. We beheren onze eigen webservers, zo is er grip op alle onderdelen van het webdesign proces.

Onze oplossingen
Enkele recente projecten

Leukemie in Augmented Reality

Augmneted Reality marker voor medicatie

Microsoft Hololens met live data

Hololens app met live data

Stedin in Augmented Reality

Stedin in Augmented Reality

Fruitmasters corporate website

Koninklijke Fruitmasters corporate website

Fitness Supplementen App

Fitness supplementen app

Flowers in Virtual Reality