Microsoft Hololens applicatie voor de  Maritieme sector

In deze Augmented Reality productie in opdracht van Aegir Marine in samenwerking met de partners binnen ArtiShock is gebruik gemaakt van de Microsoft Hololens.

In deze geweldige Hololensproductie heeft MediaFusion de art direction gedaan, de ruimtelijke gebruikersinterface ontworpen, geadviseerd op het gebied van gebruikersbeleving en deed het grootste deel van het projectmanagement voor de betrokken partners. Het is een baanbrekend project in de maritieme industrie.

Hololens app op locatie

Testen van de Microsoft Hololens applicatie

Boegschroef spintest met live data feed

Deze app, speciaal voor de Microsoft Hololens ontwikkeld, voorziet in een holografische doorkijk in 3D van een gereviseerde buitenboordschroef. De applicatie toont onder meer live informatie van temperaturen en rotatiesnelheden van de assen in de boegschroef tijdens een zogenaamde spintest. De productie is uniek en een eye-opener voor de meestal redelijk behoudende maritieme sector. Uiteraard wordt deze applicatie verder ontwikkeld om ook op locatie te gaan gebruiken door monteurs wereldwijd.

Applied Augmented Reality met de HololensZo ziet een tafel er uit waar gewerkt wordt aan de Hololens applicatie ;)

Hololens inspectie door Astronaut Andre Kuipers

Astronaut Andre Kuipers was ook te gast bij Aegir Marine en was enhousiast over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Augmented Reality. Het was voor ons in ieder geval een eer dat we hem de "airptap" hebben mogen aanleren. De airtap is een een ruimtelijk interactief gebaar waarmee je met de holografische informatie kunt interacteren.
Applied Augmented Reality met de HololensAstronaut André Kuipers inspecteert 15 minuten lang de Microsoft Hololens app:
"Een fascinerende technologie met een duidelijke belofte voor de nabije toekomst"
Meer van dit soort projecten

Virtual Reality Kinderboekenweek

Flowers in Virtual Reality

Real-time inkleuren van 3D animaties

Augmented reality kleurplaat

Augmented Reality e-learning

E-learning in Augmented Reality

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..