Augmented Reality producties

Wij maken Augmented Reality of Virtual reality producties op maat. Er zijn inhoudelijk als het ware 2 type Augmented Reality oplossingen te onderscheiden. U wilt een Augmented Reality productie als beleving en branding óf u wilt een Augmented Reality toepassing met meer functionele eigenschappen.

Augmented Reality productiesUw eigen Augmented Reality productie biedt beleving en onderscheidend vermogen

Innoveren met Augmented Reality biedt kansen.

Uw eigen visitekaartjes, productverpakkingen, advertenties, brochures en bijvoorbeeld t-shirts kunnen worden voorzien van een laag digitale informatie die alleen via een eigen app ontsloten kunnen worden. Voor iedere type product of dienst is er wel een Augmented Reality oplossing mogelijk, of het nu gaat om een Augmented Reality beleving of een functionele Augmented Reality toepassing.

Voor diensten is Augmented Reality uitermate geschikt om een bijvoorbeeld een bedrijfsproces inzichtelijk te maken en wellicht kan het dienen als lead-genarator (!). Voor de medische sector biedt Augmented Reality legio oplossingen. Zo kan de werking van een medicijn worden uitgelegd op micro-niveau of kunnen chirurgen actuele data zien van vitale gegevens tijdens een operatie.

Creatieve Augmented Reality oplossingen

We bieden organisaties de mogelijkheid om Augmented Reality  toe te passen. We werken overzichtelijk, efficiënt en altijd op basis van kennis. We bieden eenvoudige betaalbare concepten tot en met complexe Augmented Reality oplossingen.

Augmented Reality toepassingen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen over AR of VR?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality submenu
Augmented Reality projecten

Augmented Reality Beursstand

Augmented Reality Beusstand

Augmented Reality app

Augmented Reality app

Flowers in Virtual Reality

Real-time inkleuren van 3D animaties

Augmented reality kleurplaat