Augmented Reality (Layar) productie plantlabel

In samenwerking met Elmerprint heeft Qtag voor HilverdaKooij een platlabel voor de be*Adore begonia ontworpen en via Augmented Reality interactief gemaakt. Het label is voorzien van een interactieve laag die met de Layar app op smartphones kan worden gescand.

Augmented Reality plantlabel met Layer

Slim gebruik van QR code

Het plantlabel is voorzien van een slimme QR code uit de Qtag QR code software. Scan je de code, dan kan je de layar app downloaden. Voor windows is daarin een uitzondering gemaakt, die ondersteunt nog geen Layar.

Gebuikers met een Windows phone worden daarom automatsich doorgestuurd naar een mobiele pagina met daarin informatie over de be-Adore begonia, verzorgingstips inclusief een -in eigen beheer- geproduceerde video. Dit sprankelende filmpje laat de kijker kennismaken met een klein stekje dat vol levenslust uitgroeit tot een schitterende tuinplant. Zo krijgt iedereen zin in zomer!

Heb je geen QR reader app of Layer (of wil je dat niet), dan staat het adres van de mobiele website ook op het plantlabel gedrukt.

Meer van dit soort projecten

Poster Kunstkoning interactief via Layar

Kunstkoning via layar augmented reality museum

Mobiele website Fruitmasters

Mobiele website voor Fruitmasters

Mobiele contactpagina's So Natural

OER-fruit responsive website

Responsive webdesign OER-fruit

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..