Mobiele website met CMS voor Kanzi Appels

De mobiele website voor Kanzi is speciaal op taal ingericht voor consumenten informatie. De mobiele website herkend de taal en/of land instelling van de smartphone zodat gebruikers zoveel mogelijk op de juiste taalversie terecht komt. Ook meertalige landen, zoals België, worden in deze mobiele website ondervangen.

mobiele website Kanzi met verschillende landen mobiele website Kanzi met verschillende landen

Meerdere web-beheerders

De mobiele website is geïntegreerd in het Soeza web-beheer systeem dat elke teler -op basis van rechtenbeheer- in staat stelt de op het land van toepassing zijnde informatie in de eigen taal te beheren en te exploiteren.

Iedere teler heeft bovendien een eigen QR code software licentie gecombineerd met URL-branding voor betere merk-herkenning bij diegene die de QR codes inscant.

Doelstellingen:

  • Mobiele gebruikers voorzien van alle informatie over Kanzi als merk;
  • Een internationaal platform neerzetten;
  • Informatie makkelijk kunnen beheren door afzonderlijke partners;
  • Een kwalitatieve uitstraling.

In de mobiele website vinden klanten alle informatie over Kanzi appels, de Kanzi game, acties, teler-informatie en recepten. En dit alles in meer dan 8 verschillende landen (en talen).

Over Kanzi Appels

Greenstar® Kanzi® Europe NV (GKE NV) is sinds 2004 de variëteitsmanager van twee concept appelmerken. Zij beschikt wereldwijd over alle rechten van Kanzi® (Nicoter cov) en Greenstar® (Nicogreen cov). De missie van GKE NV is de productie en marketing van de twee appelvariëteiten op een dusdanige wijze te organiseren dat een meerwaarde gecreëerd wordt voor alle betrokkenen; van teler tot consument.

Meer van dit soort projecten

Mobiele websites Perceptive

Mobiele website designs

ICS International

ICS International

De Wintertuin

Webdesign en mobiele website voor de Wintertuin

QR codes op plantlabels

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..