Augmented Reality ondersteunt sales

Deze Augmented Reality applicatie toont de werking en binnenzijde van een industriële spiraal oven. De AR app werkt icm beeldherkenning (marker). Deze marker is geintergreerd in een folder die  uitleg geeft aan de spiraal oven en tegelijkertijd een digitaal model van de spiraal oven toont in Augmented Reality.

Augmented Reality & Hololens Experience

Voor Provisur Technologies hebben we ism ArtiShock deze Augmented Reality applicatie ontworpen. De primeur van deze Augmented Reality app werd getoond tijdens de FoodTec 2018 in Keulen, Duitsland. Een zogenaamde 'spiral cooker' kan worden beleefd mbv Augmented Reality. Door gebruikmaking van 3D modellen kun je de verschillende onderdelen van de app bezoeken in Augmented Reality. Deze AR app is zowel voor iOS als voor Android geschikt gemaakt.

Zo ziet ze er uit:

Augmented Reality Interface Augmented Reality interface

Wat is er te zien in Augmented Reality?

In deze Augmented Reality app wordt de eigen smartphone ingezet  om de unieke voordelen van de oven te laten zien met geanimeerde 3D beelden. Zo kun je zien hoe de reiniging werkt, de verstelbare roosters en de bijzondere manier van het gebruik van hete lucht, allemaal in Augmented Reality. Je zou het er warm van krijgen ;). Wij wel in ieder geval want het is een erg mooie Augmented Reality app geworden.

Een kijkje in de oven in Augmented Reality Een inkijk in de industriële oven met behulp van Augmented Reality.

De app AR app zelf gratis proberen?

1. Download de app "Provisur AR" for Android & Apple

   Play _store _button

2. Daarna download je de marker. Deze marker is in PDF formaat, die kun je uitprinten en werkt samen met de Provisur AR app.

Veel plezier!

Meer van dit soort projecten

Augmented Reality Beursstand

Augmented Reality Beusstand

Stedin in Augmented Reality

Stedin in Augmented Reality

Flowers in Virtual Reality

Virtuele AR wereld op een kubus

Augmented Reality toepassing voor surrealistich landschap

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..