Teampresentatie met video, fotografie, animatie & Augmented Reality

Voor Ariad Benelux hebben we met ArtiShock een animatie geproduceerd icm Augmented Reality. Een soft landing productie waarbij we gebruik hebben gemaakt van Layar.

Augmented Reality team animatie a highly interchangable team...

AR animatiefilm met een missie

Voor een wereldwijde bijeenkomst van Ariad kregen wij de opdracht om een teampresentatie te maken op een eigenwijze manier. Conceptueel hebben we 2 animatiefilms gemaakt met een combinatie van film, fotografie, animatie en Augmented Reality.

Een eerste video werd getoond in de bulk van alle andere teampresentaties. Echter stopte de video halverwege met de mededeling dat  iedereen wel iets beters te doen had dan 2 uur lang een verplicht nummer uit te zitten met alle teamvideo's.

Onder elke stoel in de zaal lag een envelop met daarop een marker en instructies hoe ze icm Layar de teampresentatie in hun eigen tijd konden beleven.

Hiermee gaf het team Benelux duidelijk aan te willen innoveren met nieuwe vormen van beleving en informatie-overdracht. En als je zoiets wilt, dan zit je bij ArtiShock wel goed ;)

NB

Tja, we mogen hier natuurlijk geen interne video laten zien, dus als je meer wilt weten, maak dan gerust een afspraak...

Meer van dit soort projecten

Augmented Reality Beursstand

Augmented Reality Beusstand

Augmented Reality peer

Mixed Reality app met augmented reality

Augmented Reality app

Augmented Reality app

Artishock: Mixed Reality Collective

Augmented reality collective

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..