QR code registratiesysteem en mobiele website

Voor de Richard Krajiceck Foundation hebben we een QR code registratie systeem uitgewerkt waarbij  kinderen die op de playgrounds komen gemakkelijk in kaart kunnen worden gebracht. Kinderen kunnen zich gemakkelijk -via een QR code- aanmelden voor de playgrounds. Vervolgens krijgen de kinderen een stickervel toegezonden met daarop zijn of haar persoonlijke QR codes.

De QR-code stickers kunnen ze op hun eigen spullen opplakken. Bij de toegang tot de playgrounds kunnen begeleiders de QR codes van de kinderen inscannen en daarmee registreren. Als een kind de QR code zelf inscand komt ze op een eigen welkomspagina waarop de dichtsbijzijnde playground-activiteiten worden getoond. Als een kind op komt dagen bij een playground kan ze punten sparen voor een leuk extraatje!

Alles is gedaan om de privacy van de kinderen te waarborgen, er worden dus geen persoonlijke gegevens geregistreerd of opgeslagen.

Mobiele website met QR code registratie

 

 

 

Meer van dit soort projecten

Mobiele websites Perceptive

Mobiele website designs

QR code designs Hunkemöller

NVVC Mobiele congres website

NVVC Mobiele congres website

QR code design met koffiebonen

QR code design met koffiebonen

Uw eigen Augmented of Virtual Reality productie?

Neem dan even contact met ons op of maak een afspraak: +31 (0)622219996

Route

Augmented Reality of Virtual Reality informatie

Neem gerust even contact op als u meer wilt weten of als een project wilt laten uitvoeren. Onze experts helpen u graag..